fbpx
Published : March 14, 2024

Vårfølelsen har ankommet Bergen, og om ikke lenge synger gressklipperne i takt med fuglene og markerer virkelig at selskapssesongen er i gang. Planlegger du konfirmasjon, bryllup eller sommerfest i år? Da har vi fantastiske selskapslokaler og cateringmenyer å anbefale deg.

Vær gjest på egen fest og la oss ordne alt fra A – Å, inkludert selskapslokale, transport, dekor, underholdning og servering, eller bestill fra vår populære og rikholdige cateringmeny – levert der dere måtte ønske.

Uansett hva du velger, garanterer vi alltid en god matopplevelse og kvalitet i leveransen

 

Selskapslokaler i særklasse

 

Akvariet

matdager på Akvariet

Bergens eneste møtested ”under havoverflaten” som gir en uforglemmelig ramme til mange ulike typer arrangementer. Gi deltakerne opplevelser tett på levende dyr, mens dere nyter mat laget av gode norske råvarer (gjerne fra havet) og god drikke. Vi tilbyr både skreddersydde opplevelser i utstillingene, flere mingleplasser på dagtid eller stilfull middag i Rotunden på kveldstid, det perfekte stedet for en stemningsfull middag “under havet”.

Kapasitet

Dekket bord: opptil 130 personer.
Kombinasjon for miks av stående og sittende servering:  250 – 400 personer.
Minglekonsept i Rotunden og Vestibylen: 50-400 personer.

Spiseriet: 
Resturanten Spiseriet kan leies til selskap etter stengetid. Her dekkes det opp en enestående middagsopplevelse. Dere får tilpasset meny etter ønske og sesong.
Kapasitet: opptil 40 personer.
Middag i Tunnelen med tropisk fisk:
Området egner seg til en eksklusiv middagsopplevelse, omgitt av tropiske fisker.
Kapasitet: opptil 24 personer.

Du kan også benytte Kinosalen Amfi med sitteplasser til 107 deltakere eller møterommet med utsikt over uteområdet og god sikt til det sjøløvene. Valget er ditt – vi har mulighetene

Se film fra tidligere selskap her

Se film fra selskap med aktivitet her

Christinegaard Hovedgaard

Nostalgisk og magisk lysthus på toppen av Sandviken med stor hage og fantastisk utsikt over innseilingen. Et lokale i Bergen med historien formelig brent inn i veggene. Kapasitet 10 – 60 personer.

Harbour Brygge

Rustikt og maritimt – rett i sjøkanten. Dette lokalet ligger perfekt til i vakre Sandviken, og har kanskje en av Bergens fineste utsikter.

Selskapslokalet passer utmerket til en rekke tilstelninger – Enten du skal feire en stor begivenhet, ønsker å samle en gjeng for et festlig lag, eller arrangere kurs og konferanse

 

Catering i særklasse

 

Da Det Gode Selskap ble startet i 2006, var det klart at vi skulle være garantist av gode matopplevelser med kvalitet i fokus. Vår matfilosofi benytter norske sesongbaserte råvarer basert på det nordiske kjøkken, kombinert med retter laget med inspirasjon fra det franske kjøkken. Menyene er satt sammen gastronomisk for at alle ingredienser og råvarer vi bruker utfyller de riktige smakskomponentene til hver rett.

Som spesialist på catering av høy kvalitet og garantist for gode matopplevelser, er det viktig for oss å sikre kvalitet i alle ledd – også utenfor kjøkkenet. Vi har alltid fokus på den totale gjennomføringen og stiller store krav til både kokker, innleid personell, servitører og underleverandører. Vi er opptatt av å levere de beste løsningene for våre kunder, og har derfor valgt ut samarbeidspartnere fra øverste hylle.

 

Grillmenyer

Finnes det noe bedre enn lune kvelder utendørs med deilig grillmat? Våre grillmenyer er et svært populært valg til sommerfestene.Duften av nygrillet mat sprer seg blant glade gjester i solsteiken. Enten du foretrekker kjøtt, sjømat eller grønnsaker, har vi noe som vil falle i smak.

Sjekk ut alle våre grillmenyer her. 

Tapas

Tapas er perfekt til små og store selskap. Vi kan tilby et stort utvalg spennende tapasretter – både kalde og varme, med kjøtt, sjømat eller vegetar. Her finner du med andre ord noe for enhver smak! Hva med å teste ut våre lefseruller med røkelaks, snøfrisk og limfjordkaviar? Eller kanskje kryddermarinerte scampi på spyd? Velg mellom 8-, 10-, eller 12-retters mikstapas fylt med smakfulle småretter. Serveres med frisk blandet salat, aioli og hvitløksdressing.

3-5 retters menyer

Vi bruker kun råvarer av aller beste kvalitet, og vi henter en del av råvarene hos lokale og regionale småskala produsenter. Vi prøver i så stor grad det er mulig å nytte sesongvarer, og en del av rettene er basert på rene sesongvarer, som ikke lar seg skaffe utenom sesong. Dersom dere velger retter som ikke passer sammen i en samlet meny, vil vi rettlede dere i forhold til dette, da vi er opptatt av best mulig totalresultat. Vi tilpasser alle menyer med tanke på allergier, vegetar eller veganske preferanser og setter opp alternativer som på best mulig måte er tilpasset og følger hovedmenyen.

Planlegger du konfirmasjon, bryllup, sommerfest, bedriftssammenkomst eller jubileum? Kontakt oss i dag for bestilling.

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no