Selskapsmenyer Catering

Vi legger stor vekt på kvalitet. Grønnsaker, frukt, bær, fisk og skalldyr hentes og sorteres etter beste kvalitet på mottak, eller hos våre leverandører. Av kjøtt brukes kun beste kvalitet. En del kjøtt og osteprodukter hentes direkte fra gård. For å kunne holde maksimal og tilfredsstillende kvalitet, vil alle våre selskapsmenyer kreve kokk til sluttføring og opplegging på stedet.

Forrett

Starten på måltidet er viktig. Mange av forrettene våre kan også brukes som rett nummer 2, i en 4- eller 5-retters meny.

Fiskerett

Flere av våre fiskeretter kan også benyttes som forrett i sammensatte og større menyer. Våre fiskeretter serveres med sesongens friske grønnsaker, og herlige tilbehør som kompletterer smaken.

Kjøttrett

Enkelte kjøttråvarer hentes rett fra gård, og menyer tilpasses sesong, for den beste smaksopplevelsen. Alle kjøttretter serveres med sesongens ferske grønnsaker, passende poteter og smakfullt tilbehør.

 

Hvileretter

Hvileretter passer perfekt mellom to retter i en større meny. Består gjerne av friske sorbeter, eller granitèer som på en frisk måte renser ganen mellom 2 retter. Noen kan også benyttes som en frisk avslutning på måltidet.

Dessert

Den perfekte avslutningen på ethvert måltid er å velge den rette desserten.

 

SISTE NYHETER

Take Away a la Det Gode Selskap
Når hele Norge stengte ned, var det nødvendig for oss å sette i verk strakstiltak. Resultatet ble «ukens take away» som har blitt tatt varmt imot. Vi er utrolig takknemlig for at våre kunder har benyttet seg av tjenesten. Og fortsetter med tilbudet av ukens tapas og ukens grillmeny. Minimumbestilling er 2 personer, og kan hentes på Bergen Havn, eller kjøres hjem til deg.
20.03.2020
Kunstner med kokkelue
Det vi driver med kan sammenlignes med musikk og kunst. Vi legger sjelen ned i å lage god mat og gjennomføre et bra arrangement. For oss handler det om at den maten og det selskapet vi lager skal være det beste de har fått. Det blir som når en musiker står på scenen og forbereder seg på å spille et stykke. Du gir alt for at det skal bli bra, og når du får gode tilbakemeldinger er det egentlig større enn pengene. Vi har blitt intervjuet, og i artikkelen "kunstner med kokkelue" får du litt mer kjennskap til bakgrunnen vår.
13.11.2019
Bergen Havn
13.11.2019

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no