Valentinesfeiring på Akvariet
Velkommen til en romantisk Valentinesdate. Fredag 14. februar inviterer vi til en magisk aften "under havoverflaten" på Akvariet, med havets fantastiske skapninger som kulisser. Meny for kvelden: Hovedrett: Marmoret oksefilet med rødvinssaus, Potet Anna og sesongens friske grønnsaker. Dessert: Sjokoladefondant med is og bær Coulie. Start med østers og champagne og feire kjærligheten Bestillingsfrist 9. februar
Har du blitt fridd til?
Går dere med bryllupsplaner? Ta en titt her for våre anbefalinger til bryllupet deres. Vi hjelper deg med bryllupet
Bergen Havn – romslige lokaler sentralt i Bergen
Nyt et godt måltid i sjøkanten. Terrasse med utsikt over havnen og uteservering. Eget møterom og lokaler for selskap og arrangementer med kapasitet inntil 200 gjester i helger/kveldstid
Selskapslokaler og catering til konfirmasjon, bryllup eller sommerfest?
Selskapslokale og catering til ditt neste selskap. Planlegger du konfirmasjon, bryllup, sommerfest, bedriftssammenkomst eller jubileum? Ta en titt her
Planlegger du julebord?
Julebordsesongen nærmer seg. Uansett om du ønsker en enkelt feiring med mat levert på kontoret som catering, julebord i hjemlige omgivelser, i våre lokaler, eller et julebord med storslått underholdning, kan vi hjelpe. Vi skreddersyr det rette opplegget, og går aldri på akkord med kvaliteten. Se mer om julemenyer og lokaler
Velkommen til lutefiskaften på Akvariet | 18. oktober
Velkommen til lutefiskaften på Akvariet fredag 18. oktober. Ta med deg vennegjengen, kollegaer eller familien til et realt kalas. Meny for kvelden Lutefisk med potet, baconfett, gul ertestuing, grov sennep og flatbrød Pris; Kr. 795,- Pris inkluderer påfyll Sikre deg plass i dag. Bordbestilling til post@detgodeselskap.no innen 14.10.2024.
Valentinesfeiring på Akvariet
Invitere til en romantisk Valentines-date 14. februar og nyt en magisk aften "under havoverflaten" på Akvariet, med havets fantastiske skapninger som kulisser. Meny for kvelden: Hovedrett: Indrefilet av okse med rødvinssaus og duchesspotet. Dessert: Sjokoladefondant med is og bær Coulie. Start med østers og champagne og feire kjærligheten Bestillingsfrist 9. februar
Kunstner med kokkelue
Det vi driver med kan sammenlignes med musikk og kunst. Vi legger sjelen ned i å lage god mat og gjennomføre et bra arrangement. For oss handler det om at den maten og det selskapet vi lager skal være det beste de har fått. I artikkelen "kunstner med kokkelue" får du litt mer kjennskap til bakgrunnen vår.
Vi er ny restaurantør på Akvariet
1. juni overtok vi ansvaret som restaurantør på Akvariet i Bergen. En av Bergens fineste attraksjoner, med spennende muligheter for lukkede selskaper, events m.m. Vi drifter restaurant, selskaps- og eventvirksomheten. Et uhyre spennende potensiale, med et godt grunnlag å bygge videre på. Se mer om mulighetene som finnes her.