Catering hele julen og nyttårshelgen
By : Line

CATERING I JULEHELGEN  For å unngå permitteringer, samt spre litt ekstra matglede i en tid med restriksjoner, har vi besluttet å tilby catering også i julehelgen. Vi leverer julemat og tapas på både julaften, 1. og 2. juledag, i tillegg til i romjulen. Nyttårsaften tilbyr vi en 4- retters festmeny, i tillegg til tapasmiks. Vi setter stor pris på alle bestillinger. Med ønske om en fin førjulstid med gode matopplevelser.

Vi er ny restaurantør på Akvariet
By : Line

1. juni overtok vi ansvaret som restaurantør på Akvariet i Bergen. En av Bergens fineste attraksjoner, med spennende muligheter for lukkede selskaper, events m.m. Vi drifter restaurant, selskaps- og eventvirksomheten. Et uhyre spennende potensiale, med et godt grunnlag å bygge videre på.  Se mer om mulighetene som finnes her.

Kunstner med kokkelue
By : Kjetil Solberg

Det vi driver med kan sammenlignes med musikk og kunst. Vi legger sjelen ned i å lage god mat og gjennomføre et bra arrangement. For oss handler det om at den maten og det selskapet vi lager skal være det beste de har fått. Det blir som når en musiker står på scenen og forbereder seg på å spille et stykke. Du gir alt for at det skal bli bra, og når du får gode tilbakemeldinger er det egentlig større enn pengene. Vi har blitt intervjuet, og i artikkelen "kunstner med kokkelue" får du litt mer kjennskap til bakgrunnen vår.

Bergen Havn – romslige lokaler sentralt i Bergen
By : Kjetil Solberg

I et år med hjemmekontor og lite kontakt med kolleger, kan det være ekstra kjekt å samle de ansatte til en hyggelig stund før julen ringer inn. Nyt et godt måltid i trygge og stemningsfulle omgivelser og bygg den gode teamfølelsen. Vi har tilpasset oss smittevernsreglene slik at det skal være trygt å spise hos oss - uten at det går utover vår gode kvalitet.

To nye take away konsepter
By : Line

Vi har startet to nye take away konsepter, som kan bestilles online gjennom vår bestillingsportal, i tillegg til lunsjretter som kan hentes på Cafe Bergen Havn mandag til fredag. Våre nye konsepter, GO Indisk og BARE Vegetar kan også bestilles hos Foodora. I tillegg har vi utvidet bestilling av helgepakken, 1-3 retters og tapas take away catering. Alle menyer er lagt ut på onlinebestilling via Get Food.

Take Away Lunsjkonsept – Cafe Bergen Havn
By : Line

Lyst på en ekstra god lunsj i dag? Eller møtemat til bedriften? Cafe Bergen Havn har åpent for bestilling av take away lunsj gjennom vår online bestillingsportal Get Food.

Det Gode Selskap leverer mat til Robin Hood Huset
By : Line

Vi produserer næringsrike måltider til Robin Hood Huset etter donasjon fra publikum. På den måten kan vi hjelpe til i en krise. Lyst å bidra? Vipps kr 125,- til 601006. (Merk med "næringsrikt måltid") Etter en meget generøs donasjon, leverer vi 50 middager hver uke frem t.o.m juni 2021. Bidrar du, leverer vi flere måltider.

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no