fbpx
Julebord med julemat som bestemors
By : Line

Det er den tiden på året igjen, der julebordsesongen nærmer seg. Uansett om du ønsker en enkelt feiring med mat levert på kontoret som catering, julebord i hjemlige omgivelser, i våre lokaler, eller et julebord med storslått underholdning, kan vi hjelpe. Vi skreddersyr det rette opplegget for din bedrift, og går aldri på akkord med kvaliteten.  Se mer om julemenyer og lokaler

Kunstner med kokkelue
By : Kjetil Solberg

Det vi driver med kan sammenlignes med musikk og kunst. Vi legger sjelen ned i å lage god mat og gjennomføre et bra arrangement. For oss handler det om at den maten og det selskapet vi lager skal være det beste de har fått. I artikkelen "kunstner med kokkelue" får du litt mer kjennskap til bakgrunnen vår.

Bergen Havn – romslige lokaler sentralt i Bergen
By : Kjetil Solberg

Nyt et godt måltid i sjøkanten. Terrasse med utsikt over havnen og uteservering. Eget møterom og lokaler for selskap og arrangementer med kapasitet inntil 200 gjester i helger/kveldstid

Valentinesdag og matdager på Akvariet
By : Line

Invitere til en romantisk Valentines-date 14. februar og nyt en magisk aften "under havoverflaten" på Akvariet, med havets fantastiske skapninger som kulisser. Meny for kvelden: Hovedrett                                        Indrefilet av okse med rødvinssaus og duchesspotet. Dessert                                            Sjokoladefondant med is og bær coulie. Start med østers og champagne og feire kjærligheten Bestillingsfrist 9. februar

Vi er ny restaurantør på Akvariet
By : Line

1. juni overtok vi ansvaret som restaurantør på Akvariet i Bergen. En av Bergens fineste attraksjoner, med spennende muligheter for lukkede selskaper, events m.m. Vi drifter restaurant, selskaps- og eventvirksomheten. Et uhyre spennende potensiale, med et godt grunnlag å bygge videre på.  Se mer om mulighetene som finnes her.

Matdager på Akvariet i februar
By : Line

Vi feirer februar med matdager på Akvariet. Invitere til en romantisk Valentines-date under havoverflaten, ta med mor på morsdagmiddag i Spiseriet, nyt 3-retters etter Tønes intimkonsert eller kjøp hjembakte fastelavnsboller. 6. februar: Servering av Bidos i Spiseriet 13: Februar: Morsdagsmeny i Spiseriet 14: februar: Valentinesmiddag i romantiske omgivelser (bestill innen 11. februar) 18. februar: Intimkonsert i Rotunden og 3-retters middag 27. februar: Fastelavnsboller serveres i Spiseriet og som take away

To nye take away konsepter
By : Line

Vi har startet to nye take away konsepter, som kan bestilles online gjennom vår bestillingsportal, i tillegg til lunsjretter som kan hentes på Cafe Bergen Havn mandag til fredag. Våre nye konsepter, GO Indisk og BARE Vegetar kan også bestilles hos Foodora. I tillegg har vi utvidet bestilling av helgepakken, 1-3 retters og tapas take away catering. Alle menyer er lagt ut på onlinebestilling via Get Food.

Take Away Lunsjkonsept – Cafe Bergen Havn
By : Line

Lyst på en ekstra god lunsj i dag? Eller møtemat til bedriften? Cafe Bergen Havn har åpent for bestilling av take away lunsj gjennom vår online bestillingsportal Get Food.

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no