fbpx
Kunstner med kokkelue
By : Kjetil Solberg

Det vi driver med kan sammenlignes med musikk og kunst. Vi legger sjelen ned i å lage god mat og gjennomføre et bra arrangement. For oss handler det om at den maten og det selskapet vi lager skal være det beste de har fått. Det blir som når en musiker står på scenen og forbereder seg på å spille et stykke. Du gir alt for at det skal bli bra, og når du får gode tilbakemeldinger er det egentlig større enn pengene. Vi har blitt intervjuet, og i artikkelen "kunstner med kokkelue" får du litt mer kjennskap til bakgrunnen vår.

Bergen Havn – romslige lokaler sentralt i Bergen
By : Kjetil Solberg

I et år med hjemmekontor og lite kontakt med kolleger, kan det være ekstra kjekt å samle de ansatte til en hyggelig stund før julen ringer inn. Nyt et godt måltid i trygge og stemningsfulle omgivelser og bygg den gode teamfølelsen. Vi har tilpasset oss smittevernsreglene slik at det skal være trygt å spise hos oss - uten at det går utover vår gode kvalitet.

Velkommen til lutefiskaften på Akvariet
By : Line

Lørdag 1. oktober er offisiell start for årets lutefisksesong i Spiseriet, og det feirer vi med lutefiskaften på Akvariet. Ta med deg vennegjengen, kollegaer eller familien til et realt kalas. Våre kokker lager en smakfull meny, som også inkluderer påfyll. Her skal ingen gå sulten fra bordet! Meny for kvelden Lutefisk med potet, baconfett, gul ertestuing, grov sennep og flatbrød Pris; Kr. 595,- Pris inkluderer påfyll og inngang til Akvariet. Sikre deg plass i dag. Bordbestilling til post@detgodeselskap.no inne 27.09.2022.

Julebord med julemat som bestemors
By : Line

Det er den tiden på året igjen, der julebordsesongen nærmer seg. Uansett om du ønsker en enkelt feiring med mat levert på kontoret som catering, julebord i hjemlige omgivelser, i våre lokaler, eller et julebord med storslått underholdning, kan vi hjelpe. Vi skreddersyr det rette opplegget for din bedrift, og går aldri på akkord med kvaliteten.  Se mer om julemenyer og lokaler

Vi er ny restaurantør på Akvariet
By : Line

1. juni overtok vi ansvaret som restaurantør på Akvariet i Bergen. En av Bergens fineste attraksjoner, med spennende muligheter for lukkede selskaper, events m.m. Vi drifter restaurant, selskaps- og eventvirksomheten. Et uhyre spennende potensiale, med et godt grunnlag å bygge videre på.  Se mer om mulighetene som finnes her.

Matdager på Akvariet i februar
By : Line

Vi feirer februar med matdager på Akvariet. Invitere til en romantisk Valentines-date under havoverflaten, ta med mor på morsdagmiddag i Spiseriet, nyt 3-retters etter Tønes intimkonsert eller kjøp hjembakte fastelavnsboller. 6. februar: Servering av Bidos i Spiseriet 13: Februar: Morsdagsmeny i Spiseriet 14: februar: Valentinesmiddag i romantiske omgivelser (bestill innen 11. februar) 18. februar: Intimkonsert i Rotunden og 3-retters middag 27. februar: Fastelavnsboller serveres i Spiseriet og som take away

To nye take away konsepter
By : Line

Vi har startet to nye take away konsepter, som kan bestilles online gjennom vår bestillingsportal, i tillegg til lunsjretter som kan hentes på Cafe Bergen Havn mandag til fredag. Våre nye konsepter, GO Indisk og BARE Vegetar kan også bestilles hos Foodora. I tillegg har vi utvidet bestilling av helgepakken, 1-3 retters og tapas take away catering. Alle menyer er lagt ut på onlinebestilling via Get Food.

Take Away Lunsjkonsept – Cafe Bergen Havn
By : Line

Lyst på en ekstra god lunsj i dag? Eller møtemat til bedriften? Cafe Bergen Havn har åpent for bestilling av take away lunsj gjennom vår online bestillingsportal Get Food.

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no