fbpx

Catering

Vi har spesialisert oss på catering av høy kvalitet og store cateringleveranser som krever mye logistikk. Vi kan levere enkle, avanserte, delte og komplette løsninger, men alltid med kvalitet som hovedfokus. Tar imot bestillinger til små og store selskaper.

Selskapsmenyer
Vi legger stor vekt på kvalitet. Grønnsaker, bær, fisk og skalldyr hentes og sorteres etter beste kvalitet på mottak, eller hos våre leverandører. En del kjøtt og osteprodukter hentes fra gård. Vi skaper gode matopplevelser.
Tapas og Fingermat
Vår filosofi er å benytte tradisjonelle norske råvarer, kombinert med andre kontinentale smaker, uten at det går på bekostning av den rene, nordiske smaken. Velg våre populære standardmenyer, eller sett sammen dine egne favoritter.
Spesialmenyer
Spesialmenyer er et bredt utvalg av andre type menyer som Grillmeny, Julemenyer, Spesialmenyer, snitter og møtemat. Dette er menyer som er rettet mot spesielle sesonger og anledninger.

KOKK HJEM

Skal du arrangerer selskap, stiller vi med kokk. Vi lager all mat fra bunnen av og sørger for en topp matopplevelse. Ferske råvarer, gourmetmenyer og spesialiteter – kontakt oss så finner vi den menyen som passer dere best.

Send Oss en Melding

Bergen Havn
post@detgodeselskap.no
99 64 24 54

RING OSS

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no