fbpx
Vi har i Bergen og omegn tilgang til en rekke unike selskapslokaler med særpreg. Christinegaard Hovedgaard i Sandviken, Odd Fellowhuset i Krabbedalen, Moldegaard på Os og Sandviksboder 78 for å nevne noen. Ønsker dere et enklere sentralt arrangement,  kan vi også tilby arrangementer ved Cafe Bergen Havn. Ved Christinegaard kan vi tilby bryllupspakke all inklusiv fra kr 1.695,-

TA KONTAKT FOR TILGJENGELIGHET OG TILBUD

Akvariet

Bergens eneste møtested “under havoverflaten”. Her er mulighetene mange, med skreddersydde opplevelser tett på dyrene, intim middag i haitunnelen, møtefasiliteter med utsikt til sjøløvene, eller avholdelse av fantastiske events og arrangementer. Kapasitet:

Rotunden:

Oppdekket med runde bord, blir det en magisk og utenomjordisk stemning omringet av havets skapninger. Vi kan tilberede alle typer matopplevelser: gode fisk-, kjøtt- og skalldyrretter laget med hjertet, av de beste råvarene. Du får garantert en unik bryllupsfeiring, jubileum eller firmafest her.

Kapasitet:
Dekket bord: opptil 130 personer.
Kombinasjon for miks av stående og sittende servering:  250 – 400 personer.
Minglekonsept i Rotunden og Vestibylen: 50-400 personer.

Spiseriet: 
Resturanten Spiseriet kan leies til selskap etter stengetid. Her dekkes det opp en enestående middagsopplevelse. Dere får tilpasset meny etter ønske og sesong.
Kapasitet: opptil 40 personer.
Middag i Tunnelen med tropisk fisk:
Området egner seg til en eksklusiv middagsopplevelse, omgitt av tropiske fisker.
Kapasitet: opptil 24 personer.
Kinosal/Auditorium:
Skal dere holde kurs, konferanse eller presentasjon til en større gruppe? Utformet som et amfi med gode stolseter, og god plass. Bra lydanlegg og stort kinolerret.
Kapasitet: opptil 107 deltakere.

 

Se mer

Odd Fellowhuset Bergen

Selskapslokale for enhver anledning. Meget gode fasiliteter for bryllup, konfirmasjon, åremålsdag, minnestund, kurs, konferanse og andre events. Kapasitet: 30 – 250 gjester.

 

Christinegaard Hovedgaard

Hold deres arrangement på toppen av Sandviken, i den flotte nostalgiske hovedgården fra 1600-tallet. Denne perlen har en fantastisk utsikt over innseilingen til Bergen, og passer både til livets store dager og bedriftssammenkomster. Kapasitet: 10-80.

Bryllupspakke all inklusiv fra kr 1.695,-

Harbour Brygge

Harbour Brygge & Selskapslokaler har perfekt beliggenhet i Sandviken, med kort gåavstand til sentrum med Bryggen, Fisketorget, Fløibanen og Akvariet. Du finner også meget gode bussforbindelser i umiddelbar nærhet – rett utenfor inngangen.

Cafe Bergen Havn

Lunsjkafe med alle rettigheter sentralt plassert i Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30. Serveringstilbud mellom kl 10-16 for lunsjgjester og reisende med Fjordline og Hurtigruten. Terrasse med utsikt over havnen og uteservering. Eget møterom for inntil 30 personer. I helger og på kveldstid kan vi rigge lokalene for selskap og arrangementer med kapasitet inntil 200 gjester.

Sandviksboder 78

Sandviksboder 78B er bygget i 1804. Den er den siste autentiske tørrfiskboden som er igjen i Bergen og den ble brukt til tørrfiskpakking frem til 2002. Freda kulturminne.

Unikt lokale for spesielle anledninger. Kapasitet 50-250

Moldegaard

Like sør for Bergen finner du magiske Moldegaard, med sin fortryllende utsikt over Bjørnefjorden. Et ideelt sted for store markeringer som bryllup, julebord, dåpsfester, konfirmasjoner, kurs og konferanse og ulike bedriftssammenkomster. Her finnes også et lite seremonihus/kapell for vielser og barnedåp. Moldegaard er omkranset av en vakker park, omkranset av nydelige trær, turstier og flotte ridebaner. Kapasitet 10-80.

Telt / Andre Lokaler

Skal arrangementet bli vellykket, er fasilitetene og lokalene viktige. Vi har tilgang på ulike lokaler, og kan sette opp partytelt i ulike størrelser gjennom våre kvalitetsleverandører. Ta kontakt med oss for å finne rett lokale for ditt selskap.

SISTE NYHETER

Velkommen til familiejulebord på Akvariet | 17. desember
Julen handler om å skape varige minner og dele smakfulle øyeblikk med dine nærmeste. Derfor inviterer vi hele familien til et hyggelig familiejulebord søndag 17. desember. Vår rikholdige buffet spekket med deilige juleretter og fristende desserter, vil ikke bare mette dine smaksløker, men også sette en ekstra spiss på julestemningen. Velkommen til en hyggelig adventssøndag dedikert til familie, god mat og magiske øyeblikk – kun på Akvariet Sikre deg plass i dag. Bordbestilling til post@detgodeselskap.no innen 12.12.2023.
15.11.2023
Velkommen til lutefiskaften på Akvariet | 20. oktober
Lutefisksesongen starter, og det feirer vi med lutefiskaften på Akvariet fredag 20. oktober. Ta med deg vennegjengen, kollegaer eller familien til et realt kalas. Våre kokker lager en smakfull meny, som også inkluderer påfyll. Her skal ingen gå sulten fra bordet! Meny for kvelden Lutefisk med potet, baconfett, gul ertestuing, grov sennep og flatbrød Pris; Kr. 695,- Pris inkluderer påfyll Sikre deg plass i dag. Bordbestilling til post@detgodeselskap.no innen 13.10.2023.
15.09.2023
Det skjer på Akvariet i oktober
I oktober skjer det masse på Akvariet! Det er en glede å invitere dere til Lutefiskaften fredag 20. oktober. I tillegg feirer vi verdens eggdag, Halloween, kanelbollens dag ++. Det skjer mye gøy hos oss, og du er invitert. Ta en titt her
03.10.2023

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no