Vi har i Bergen og omegn tilgang til en rekke unike selskapslokaler med særpreg. Rekstensamlingene på Fjøsanger, Christinegaard Hovedgaard i Sandviken, Solholmen i Lindås, Moldegaard på Os og Sandviksboder 78 for å nevne noen. Ønsker dere et enklere sentralt arrangement,  kan vi også tilby arrangementer ved Cafe Bergen Havn. Ved Rekstensamlingene og Christinegaard kan vi tilby bryllupspakke all inklusiv fra kr 1.695,-

TA KONTAKT FOR TILGJENGELIGHET OG TILBUD

Rekstensamlingene

Skal arrangementet bli vellykket, er fasilitetene og lokalene viktige. Disse sagnomsuste bygningene er det perfekte sted for firmaarrangementer, kundetreff, brylluper, jubileer og konserter. Fra små intime møterom for seks personer, til saler hvor det kan dekkes til over 100 personer. Her kan mingling og prat gå lett i sosiale sesjoner og pauser.

Bryllupspakke all inklusiv fra kr 1.695,- 

Christinegaard Hovedgaard

Hold deres arrangement på toppen av Sandviken, i den flotte nostalgiske hovedgården fra 1600-tallet. Denne perlen har en fantastisk utsikt over innseilingen til Bergen, og passer både til livets store dager og bedriftssammenkomster. Kapasitet: 10-80.

Bryllupspakke all inklusiv fra kr 1.695,-

Solholmen

Solholmen ligger som en perle i Alverstraumen, med plass til selskaper opp til 210 personer. Her finner du en flott herskapsbolig, samt festtelt med atmosfære du sjeldent opplever. En av vestlandets store perler som er ypperlig for uforglemmelige bryllup, stilfulle selskaper, kurs og konferanse. Ankomst sjøveien, eller med transport.

Moldegaard

Like sør for Bergen finner du magiske Moldegaard, med sin fortryllende utsikt over Bjørnefjorden. Et ideelt sted for store markeringer som bryllup, julebord, dåpsfester, konfirmasjoner, kurs og konferanse og ulike bedriftssammenkomster. Her finnes også et lite seremonihus/kapell for vielser og barnedåp. Moldegaard er omkranset av en vakker park, omkranset av nydelige trær, turstier og flotte ridebaner. Kapasitet 10-80.

Telt / Andre Lokaler

Skal arrangementet bli vellykket, er fasilitetene og lokalene viktige. Vi har tilgang på ulike lokaler, og kan sette opp partytelt i ulike størrelser gjennom våre kvalitetsleverandører. Ta kontakt med oss for å finne rett lokale for ditt selskap.

Cafe Bergen Havn

Lunsjkafe med alle rettigheter sentralt plassert i Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30. Serveringstilbud mellom kl 10-16 for lunsjgjester og reisende med Fjordline og Hurtigruten. Terrasse med utsikt over havnen og uteservering. Eget møterom for inntil 30 personer. I helger og på kveldstid kan vi rigge lokalene for selskap og arrangementer med kapasitet inntil 200 gjester.

Sandviksboder 78

Sandviksboder 78B er bygget i 1804. Den er den siste autentiske tørrfiskboden som er igjen i Bergen og den ble brukt til tørrfiskpakking frem til 2002. Freda kulturminne.

Unikt lokale for spesielle anledninger. Kapasitet 50-250

SISTE NYHETER

Take Away a la Det Gode Selskap
Når hele Norge stengte ned, var det nødvendig for oss å sette i verk strakstiltak. Resultatet ble «ukens take away» som har blitt tatt varmt imot. Vi er utrolig takknemlig for at våre kunder har benyttet seg av tjenesten. Og fortsetter med tilbudet av ukens tapas og ukens grillmeny. Minimumbestilling er 2 personer, og kan hentes på Bergen Havn, eller kjøres hjem til deg.
20.03.2020
Kunstner med kokkelue
Det vi driver med kan sammenlignes med musikk og kunst. Vi legger sjelen ned i å lage god mat og gjennomføre et bra arrangement. For oss handler det om at den maten og det selskapet vi lager skal være det beste de har fått. Det blir som når en musiker står på scenen og forbereder seg på å spille et stykke. Du gir alt for at det skal bli bra, og når du får gode tilbakemeldinger er det egentlig større enn pengene. Vi har blitt intervjuet, og i artikkelen "kunstner med kokkelue" får du litt mer kjennskap til bakgrunnen vår.
13.11.2019
Det Gode Selskap leverer mat til Robin Hood Huset
Vi produserer næringsrike måltider til Robin Hood Huset etter donasjon fra publikum. På den måten kan vi hjelpe til i en krise. Lyst å bidra? Vipps kr 100,- til 601006. (Merk med "næringsrikt måltid")
29.05.2020

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no