Vi har i Bergen og omegn tilgang til en rekke unike selskapslokaler med særpreg. Christinegaard Hovedgaard i Sandviken, Odd Fellowhuset i Krabbedalen, Moldegaard på Os og Sandviksboder 78 for å nevne noen. Ønsker dere et enklere sentralt arrangement,  kan vi også tilby arrangementer ved Cafe Bergen Havn. Ved Christinegaard kan vi tilby bryllupspakke all inklusiv fra kr 1.695,-

TA KONTAKT FOR TILGJENGELIGHET OG TILBUD

Akvariet

Bergens eneste møtested “under havoverflaten”. Her er mulighetene mange, med skreddersydde opplevelser tett på dyrene, intim middag i haitunnelen, møtefasiliteter med utsikt til sjøløvene, eller avholdelse av fantastiske events og arrangementer. Kapasitet:

Rotunden:

Dekket bord: opptil 130 personer.
Kombinasjon for miks av stående og sittende servering:  250 – 450 personer.
Minglekonsept i Rotunden og Vestibylen: 50-1000 personer.

Middag i Haitunnelen: opptil 14 personer.
Kinosalen: Amfi med plass til 107 deltakere.

 

Se mer

Odd Fellowhuset Bergen

Selskapslokale for enhver anledning. Meget gode fasiliteter for bryllup, konfirmasjon, åremålsdag, minnestund, kurs, konferanse og andre events. Kapasitet: 30 – 250 gjester.

 

Christinegaard Hovedgaard

Hold deres arrangement på toppen av Sandviken, i den flotte nostalgiske hovedgården fra 1600-tallet. Denne perlen har en fantastisk utsikt over innseilingen til Bergen, og passer både til livets store dager og bedriftssammenkomster. Kapasitet: 10-80.

Bryllupspakke all inklusiv fra kr 1.695,-

Harbour Brygge

Harbour Brygge & Selskapslokaler har perfekt beliggenhet i Sandviken, med kort gåavstand til sentrum med Bryggen, Fisketorget, Fløibanen og Akvariet. Du finner også meget gode bussforbindelser i umiddelbar nærhet – rett utenfor inngangen.

Cafe Bergen Havn

Lunsjkafe med alle rettigheter sentralt plassert i Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30. Serveringstilbud mellom kl 10-16 for lunsjgjester og reisende med Fjordline og Hurtigruten. Terrasse med utsikt over havnen og uteservering. Eget møterom for inntil 30 personer. I helger og på kveldstid kan vi rigge lokalene for selskap og arrangementer med kapasitet inntil 200 gjester.

Sandviksboder 78

Sandviksboder 78B er bygget i 1804. Den er den siste autentiske tørrfiskboden som er igjen i Bergen og den ble brukt til tørrfiskpakking frem til 2002. Freda kulturminne.

Unikt lokale for spesielle anledninger. Kapasitet 50-250

Moldegaard

Like sør for Bergen finner du magiske Moldegaard, med sin fortryllende utsikt over Bjørnefjorden. Et ideelt sted for store markeringer som bryllup, julebord, dåpsfester, konfirmasjoner, kurs og konferanse og ulike bedriftssammenkomster. Her finnes også et lite seremonihus/kapell for vielser og barnedåp. Moldegaard er omkranset av en vakker park, omkranset av nydelige trær, turstier og flotte ridebaner. Kapasitet 10-80.

Telt / Andre Lokaler

Skal arrangementet bli vellykket, er fasilitetene og lokalene viktige. Vi har tilgang på ulike lokaler, og kan sette opp partytelt i ulike størrelser gjennom våre kvalitetsleverandører. Ta kontakt med oss for å finne rett lokale for ditt selskap.

SISTE NYHETER

Matdager på Akvariet i februar
Vi feirer februar med matdager på Akvariet. Invitere til en romantisk Valentines-date under havoverflaten, ta med mor på morsdagmiddag i Spiseriet, nyt 3-retters etter Tønes intimkonsert eller kjøp hjembakte fastelavnsboller. 6. februar: Servering av Bidos i Spiseriet 13: Februar: Morsdagsmeny i Spiseriet 14: februar: Valentinesmiddag i romantiske omgivelser (bestill innen 11. februar) 18. februar: Intimkonsert i Rotunden og 3-retters middag 27. februar: Fastelavnsboller serveres i Spiseriet og som take away
31.01.2022
Catering hele julen og nyttårshelgen
CATERING I JULEHELGEN  For å unngå permitteringer, samt spre litt ekstra matglede i en tid med restriksjoner, har vi besluttet å tilby catering også i julehelgen. Vi leverer julemat og tapas på både julaften, 1. og 2. juledag, i tillegg til i romjulen. Nyttårsaften tilbyr vi en 4- retters festmeny, i tillegg til tapasmiks. Vi setter stor pris på alle bestillinger. Med ønske om en fin førjulstid med gode matopplevelser.
17.12.2021
Vi er ny restaurantør på Akvariet
1. juni overtok vi ansvaret som restaurantør på Akvariet i Bergen. En av Bergens fineste attraksjoner, med spennende muligheter for lukkede selskaper, events m.m. Vi drifter restaurant, selskaps- og eventvirksomheten. Et uhyre spennende potensiale, med et godt grunnlag å bygge videre på.  Se mer om mulighetene som finnes her.
02.06.2021

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no