fbpx

Tapas og Fingermat Catering

Vår filosofi er å benytte tradisjonelle norske råvarer kombinert med andre kontinentale elementer, uten at dette går på bekostning av den rene, nordiske smaken.
Velg mellom 8-retters, 12-retters eller cocktail-tapas. Det er mulig å bytte retter, eller legge til flere retter og tilbehør fra en tilleggsliste av smakfulle godbiter.

Varme Tapasretter

Kombinere ulike varmretter til din tapasmeny. Standard i 12-retters meny:

 • Lammeboller med urter
 • Orientalskbakt kylling
 • Kryddermarinert scampi
 • Sennep og rosmarinmarinert svinefilet på spyd
 • Katalanske blåskjell, dampet med Bergens Akevitt
 • Hvitløksbakte poteter.

Standard retter kan byttes ut med retter fra tilleggsliste

Kalde tapasretter

Kombinere ulike kaldretter til din tapasmeny. Standard i 12 – retters meny:

 • Crostinis med kyllingfilet, mango og karriaioli
 • Asparges med parmaskinke og parmesan
 • Crostinis med parmesangratinert kamskjell og aioli
 • Lefserull med røket laks og snøfrisk, toppet med lodderogn
 • Butterdeig med kremede reker
 • Foccatia med rosmarin og hvitløk

Standard retter kan byttes ut med retter fra tilleggsliste

Cocktail tapas

Enkle og smakfulle fingermat menyer, som fungerer bra i forhold til enkle visitter, mottakelser, cocktailparties og andre selskaper der gjerne maten skal inntas stående og uten bestikk. Cocktailbuffè standard:

 • Lefserull med snøfrisk, røkelaks og limfjordkaviar
 • Lefserull med rødvinsalami med cheddar, toppet med marinert oliven
 • Butterdeig med kremete reker
 • Crostinis med parmesangratinert kamskjell og aioli

Standardretter kan byttes ut, og retter kan legges til fra vår varierte tilleggsliste med varme og kalde retter.

Vegetar og veganer

Vi skreddersyr tapas med deilige og smakfulle vegetar/veganer-retter.

SISTE NYHETER

Valentinesdag og matdager på Akvariet
Invitere til en romantisk Valentines-date 14. februar og nyt en magisk aften "under havoverflaten" på Akvariet, med havets fantastiske skapninger som kulisser. Meny for kvelden: Hovedrett                                        Indrefilet av okse med rødvinssaus og duchesspotet. Dessert                                            Sjokoladefondant med is og bær coulie. Start med østers og champagne og feire kjærligheten Bestillingsfrist 9. februar
01.02.2023
Kunstner med kokkelue
Det vi driver med kan sammenlignes med musikk og kunst. Vi legger sjelen ned i å lage god mat og gjennomføre et bra arrangement. For oss handler det om at den maten og det selskapet vi lager skal være det beste de har fått. Det blir som når en musiker står på scenen og forbereder seg på å spille et stykke. Du gir alt for at det skal bli bra, og når du får gode tilbakemeldinger er det egentlig større enn pengene. Vi har blitt intervjuet, og i artikkelen "kunstner med kokkelue" får du litt mer kjennskap til bakgrunnen vår.
13.11.2021
Bergen Havn – romslige lokaler sentralt i Bergen
I et år med hjemmekontor og lite kontakt med kolleger, kan det være ekstra kjekt å samle de ansatte til en hyggelig stund før julen ringer inn. Nyt et godt måltid i trygge og stemningsfulle omgivelser og bygg den gode teamfølelsen. Vi har tilpasset oss smittevernsreglene slik at det skal være trygt å spise hos oss - uten at det går utover vår gode kvalitet.
01.10.2020
Vi er ny restaurantør på Akvariet
1. juni overtok vi ansvaret som restaurantør på Akvariet i Bergen. En av Bergens fineste attraksjoner, med spennende muligheter for lukkede selskaper, events m.m. Vi drifter restaurant, selskaps- og eventvirksomheten. Et uhyre spennende potensiale, med et godt grunnlag å bygge videre på.  Se mer om mulighetene som finnes her.
02.06.2021
Take Away Lunsjkonsept – Cafe Bergen Havn
Lyst på en ekstra god lunsj i dag? Eller møtemat til bedriften? Cafe Bergen Havn har åpent for bestilling av take away lunsj gjennom vår online bestillingsportal Get Food.
04.03.2021
Det Gode Selskap leverer mat til Robin Hood Huset
Vi produserer næringsrike måltider til Robin Hood Huset etter donasjon fra publikum. På den måten kan vi hjelpe til i en krise. Lyst å bidra? Vipps kr 125,- til 601006. (Merk med "næringsrikt måltid") Etter en meget generøs donasjon, leverer vi 50 middager hver uke frem t.o.m juni 2021. Bidrar du, leverer vi flere måltider.
29.12.2020

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no