Tapas og Fingermat Catering

Vår filosofi er å benytte tradisjonelle norske råvarer kombinert med andre kontinentale elementer, uten at dette går på bekostning av den rene, nordiske smaken.
Velg mellom 8-retters, 12-retters eller cocktail-tapas. Det er mulig å bytte retter, eller legge til flere retter og tilbehør fra en tilleggsliste av smakfulle godbiter.

Varme Tapasretter

Kombinere ulike varmretter til din tapasmeny. Standard i 12-retters meny:

  • Lammeboller med urter
  • Orientalskbakt kylling
  • Kryddermarinert scampi
  • Sennep og rosmarinmarinert svinefilet på spyd
  • Katalanske blåskjell, dampet med Bergens Akevitt
  • Hvitløksbakte poteter.

Standard retter kan byttes ut med retter fra tilleggsliste

Kalde tapasretter

Kombinere ulike kaldretter til din tapasmeny. Standard i 12 – retters meny:

  • Crostinis med kyllingfilet, mango og karriaioli
  • Asparges med parmaskinke og parmesan
  • Crostinis med parmesangratinert kamskjell og aioli
  • Lefserull med røket laks og snøfrisk, toppet med lodderogn
  • Butterdeig med kremede reker
  • Foccatia med rosmarin og hvitløk

Standard retter kan byttes ut med retter fra tilleggsliste

Cocktail tapas

Enkle og smakfulle fingermat menyer, som fungerer bra i forhold til enkle visitter, mottakelser, cocktailparties og andre selskaper der gjerne maten skal inntas stående og uten bestikk. Cocktailbuffè standard:

  • Lefserull med snøfrisk, røkelaks og limfjordkaviar
  • Lefserull med rødvinsalami med cheddar, toppet med marinert oliven
  • Butterdeig med kremete reker
  • Crostinis med parmesangratinert kamskjell og aioli

Standardretter kan byttes ut, og retter kan legges til fra vår varierte tilleggsliste med varme og kalde retter.

Vegetar og veganer

Vi skreddersyr tapas med deilige og smakfulle vegetar/veganer-retter.

SISTE NYHETER

Take Away a la Det Gode Selskap
Når hele Norge stengte ned, var det nødvendig for oss å sette i verk strakstiltak. Resultatet ble «ukens take away» som har blitt tatt varmt imot. Vi er utrolig takknemlig for at våre kunder har benyttet seg av tjenesten. Og fortsetter med tilbudet av ukens tapas og ukens grillmeny. Minimumbestilling er 2 personer, og kan hentes på Bergen Havn, eller kjøres hjem til deg.
20.03.2020
Kunstner med kokkelue
Det vi driver med kan sammenlignes med musikk og kunst. Vi legger sjelen ned i å lage god mat og gjennomføre et bra arrangement. For oss handler det om at den maten og det selskapet vi lager skal være det beste de har fått. Det blir som når en musiker står på scenen og forbereder seg på å spille et stykke. Du gir alt for at det skal bli bra, og når du får gode tilbakemeldinger er det egentlig større enn pengene. Vi har blitt intervjuet, og i artikkelen "kunstner med kokkelue" får du litt mer kjennskap til bakgrunnen vår.
13.11.2019
Bergen Havn
13.11.2019

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no