fbpx

Tapas og Fingermat Catering

Vår filosofi er å benytte tradisjonelle norske råvarer kombinert med andre kontinentale elementer, uten at dette går på bekostning av den rene, nordiske smaken.
Velg mellom 8-retters, 12-retters eller cocktail-tapas. Det er mulig å bytte retter, eller legge til flere retter og tilbehør fra en tilleggsliste av smakfulle godbiter.

Varme Tapasretter

Kombinere ulike varmretter til din tapasmeny. Standard i 12-retters meny:

 • Lammeboller med urter
 • Orientalskbakt kylling
 • Kryddermarinert scampi
 • Sennep og rosmarinmarinert svinefilet på spyd
 • Katalanske blåskjell, dampet med Bergens Akevitt
 • Hvitløksbakte poteter.

Standard retter kan byttes ut med retter fra tilleggsliste

Kalde tapasretter

Kombinere ulike kaldretter til din tapasmeny. Standard i 12 – retters meny:

 • Crostinis med kyllingfilet, mango og karriaioli
 • Asparges med parmaskinke og parmesan
 • Crostinis med parmesangratinert kamskjell og aioli
 • Lefserull med røket laks og snøfrisk, toppet med lodderogn
 • Butterdeig med kremede reker
 • Foccatia med rosmarin og hvitløk

Standard retter kan byttes ut med retter fra tilleggsliste

Cocktail tapas

Enkle og smakfulle fingermat menyer, som fungerer bra i forhold til enkle visitter, mottakelser, cocktailparties og andre selskaper der gjerne maten skal inntas stående og uten bestikk. Cocktailbuffè standard:

 • Lefserull med snøfrisk, røkelaks og limfjordkaviar
 • Lefserull med rødvinsalami med cheddar, toppet med marinert oliven
 • Butterdeig med kremete reker
 • Crostinis med parmesangratinert kamskjell og aioli

Standardretter kan byttes ut, og retter kan legges til fra vår varierte tilleggsliste med varme og kalde retter.

Vegetar og veganer

Vi skreddersyr tapas med deilige og smakfulle vegetar/veganer-retter.

SISTE NYHETER

Selskapslokaler og catering til konfirmasjon, bryllup eller sommerfest?
Selskapslokale og catering til ditt neste selskap. Planlegger du konfirmasjon, bryllup, sommerfest, bedriftssammenkomst eller jubileum? Ta en titt her
14.03.2024
Valentinesfeiring på Akvariet
Invitere til en romantisk Valentines-date 14. februar og nyt en magisk aften "under havoverflaten" på Akvariet, med havets fantastiske skapninger som kulisser. Meny for kvelden: Hovedrett: Indrefilet av okse med rødvinssaus og duchesspotet. Dessert: Sjokoladefondant med is og bær Coulie. Start med østers og champagne og feire kjærligheten Bestillingsfrist 9. februar
08.01.2024
Bergen Havn – romslige lokaler sentralt i Bergen
Nyt et godt måltid i sjøkanten. Terrasse med utsikt over havnen og uteservering. Eget møterom og lokaler for selskap og arrangementer med kapasitet inntil 200 gjester i helger/kveldstid
01.10.2020
Kunstner med kokkelue
Det vi driver med kan sammenlignes med musikk og kunst. Vi legger sjelen ned i å lage god mat og gjennomføre et bra arrangement. For oss handler det om at den maten og det selskapet vi lager skal være det beste de har fått. I artikkelen "kunstner med kokkelue" får du litt mer kjennskap til bakgrunnen vår.
13.11.2021
Vi er ny restaurantør på Akvariet
1. juni overtok vi ansvaret som restaurantør på Akvariet i Bergen. En av Bergens fineste attraksjoner, med spennende muligheter for lukkede selskaper, events m.m. Vi drifter restaurant, selskaps- og eventvirksomheten. Et uhyre spennende potensiale, med et godt grunnlag å bygge videre på.  Se mer om mulighetene som finnes her.
02.06.2021
Velkommen til familiejulebord på Akvariet | 17. desember
Julen handler om å skape varige minner og dele smakfulle øyeblikk med dine nærmeste. Derfor inviterer vi hele familien til et hyggelig familiejulebord søndag 17. desember. Vår rikholdige buffet spekket med deilige juleretter og fristende desserter, vil ikke bare mette dine smaksløker, men også sette en ekstra spiss på julestemningen. Velkommen til en hyggelig adventssøndag dedikert til familie, god mat og magiske øyeblikk – kun på Akvariet Sikre deg plass i dag. Bordbestilling til post@detgodeselskap.no innen 12.12.2023.
15.11.2023
Velkommen til lutefiskaften på Akvariet | 20. oktober
Lutefisksesongen starter, og det feirer vi med lutefiskaften på Akvariet fredag 20. oktober. Ta med deg vennegjengen, kollegaer eller familien til et realt kalas. Våre kokker lager en smakfull meny, som også inkluderer påfyll. Her skal ingen gå sulten fra bordet! Meny for kvelden Lutefisk med potet, baconfett, gul ertestuing, grov sennep og flatbrød Pris; Kr. 695,- Pris inkluderer påfyll Sikre deg plass i dag. Bordbestilling til post@detgodeselskap.no innen 13.10.2023.
15.09.2023
Take Away Lunsjkonsept – Cafe Bergen Havn
Lyst på en ekstra god lunsj i dag? Eller møtemat til bedriften? Cafe Bergen Havn har åpent for bestilling av take away lunsj gjennom vår online bestillingsportal Get Food.
04.03.2021
Det Gode Selskap leverer mat til Robin Hood Huset
Vi produserer næringsrike måltider til Robin Hood Huset etter donasjon fra publikum. På den måten kan vi hjelpe til i en krise. Lyst å bidra? Vipps kr 125,- til 601006. (Merk med "næringsrikt måltid") Etter en meget generøs donasjon, leverer vi 50 middager hver uke frem t.o.m juni 2021. Bidrar du, leverer vi flere måltider.
29.12.2020

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no