Tapas og Fingermat Catering

Vår filosofi er å benytte tradisjonelle norske råvarer kombinert med andre kontinentale elementer, uten at dette går på bekostning av den rene, nordiske smaken.
Velg mellom 8-retters, 12-retters eller cocktail-tapas. Det er mulig å bytte retter, eller legge til flere retter og tilbehør fra en tilleggsliste av smakfulle godbiter.

Varme Tapasretter

Kombinere ulike varmretter til din tapasmeny. Standard i 12-retters meny:

  • Lammeboller med urter
  • Orientalskbakt kylling
  • Kryddermarinert scampi
  • Sennep og rosmarinmarinert svinefilet på spyd
  • Katalanske blåskjell, dampet med Bergens Akevitt
  • Hvitløksbakte poteter.

Standard retter kan byttes ut med retter fra tilleggsliste

Kalde tapasretter

Kombinere ulike kaldretter til din tapasmeny. Standard i 12 – retters meny:

  • Crostinis med kyllingfilet, mango og karriaioli
  • Asparges med parmaskinke og parmesan
  • Crostinis med parmesangratinert kamskjell og aioli
  • Lefserull med røket laks og snøfrisk, toppet med lodderogn
  • Butterdeig med kremede reker
  • Foccatia med rosmarin og hvitløk

Standard retter kan byttes ut med retter fra tilleggsliste

Cocktail tapas

Enkle og smakfulle fingermat menyer, som fungerer bra i forhold til enkle visitter, mottakelser, cocktailparties og andre selskaper der gjerne maten skal inntas stående og uten bestikk. Cocktailbuffè standard:

  • Lefserull med snøfrisk, røkelaks og limfjordkaviar
  • Lefserull med rødvinsalami med cheddar, toppet med marinert oliven
  • Butterdeig med kremete reker
  • Crostinis med parmesangratinert kamskjell og aioli

Standardretter kan byttes ut, og retter kan legges til fra vår varierte tilleggsliste med varme og kalde retter.

Vegetar og veganer

Vi skreddersyr tapas med deilige og smakfulle vegetar/veganer-retter.

SISTE NYHETER

Nyhet: Julemat som take away catering fra 2 personer
I disse tider er det viktigere enn noensinne å ha noe hyggelig å se frem til. Derfor tilpasser vi oss for digitale julebord og restriksjoner i private hjem, og tilbyr nå våre julemenyer med 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐫𝐚 𝟐 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐞𝐫. Førjulstiden er en favorittsesong, og vi håper dette gjør det mulig for flere å kose seg i ukene fremover med deilig julemat. Velg mellom pinnekjøtt, svineribbe eller juletallerken. Våre menyer består av kvalitetsprodukter fra Bønes Gårdsmat og Edelgris.
02.11.2020
Kunstner med kokkelue
Det vi driver med kan sammenlignes med musikk og kunst. Vi legger sjelen ned i å lage god mat og gjennomføre et bra arrangement. For oss handler det om at den maten og det selskapet vi lager skal være det beste de har fått. Det blir som når en musiker står på scenen og forbereder seg på å spille et stykke. Du gir alt for at det skal bli bra, og når du får gode tilbakemeldinger er det egentlig større enn pengene. Vi har blitt intervjuet, og i artikkelen "kunstner med kokkelue" får du litt mer kjennskap til bakgrunnen vår.
13.11.2019
Bergen Havn – romslige lokaler sentralt i Bergen
I et år med hjemmekontor og lite kontakt med kolleger, kan det være ekstra kjekt å samle de ansatte til en hyggelig stund før julen ringer inn. Nyt et godt måltid i trygge og stemningsfulle omgivelser og bygg den gode teamfølelsen. Vi har tilpasset oss smittevernsreglene slik at det skal være trygt å spise hos oss - uten at det går utover vår gode kvalitet.
01.10.2020

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no