Sesong og spesialmenyer

Sesong og spesialmenyer er et bredt utvalg av andre type menyer som Grillmeny, Julemenyer, Spesialmenyer, snitter og møtemat. Dette er menyer som er rettet mot spesielle sesonger og anledninger. Her finner du også våre menyer for levering av julecatering julaften, 1. og 2. juledag, romjulen og nyttårshelg.

Julemenyer

Julebord er en viktig begivenhet og julematen skal smake som om den var laget av bestemor, selv når den leveres som catering. Vi garanterer en god matopplevelse og har et stor utvalg i ulike menyer som kan velges. Alle våre retter lages fra grunn med gode norske råvarer, og mange hentes rett fra gårdproduksjon og fiskemottak. Vi sorterer og plukker kun råvarer fra øverste hylle. NYHET! I år leverer vi julemat og miks tapas/take away tapas julaften, 1. og 2. juledag, romjulen og nyttårshelgen.

Bestillingsfrist julehelg: 22. desember. Bestillingsfrist nyttårsaften, 1. og 2. nyttårsdag: 29. desember. Se menyer her: 

JULEMENYER CATERING, JULEHELGEN

JULEMENY MIKS TAPAS

TAKE AWAY TAPAS JULEHELG

NYTTÅRSMENY 4. RETTER

ROMJUL OG NYTTÅR MIKS TAPAS

ROMJUL OG NYTTÅR TAKE AWAY TAPAS

Julelunsj

Vi ønsker å tilby en spennende, og annen type julelunsj, og har satt opp ulike retter og finger-mat som kan settes sammen etter ønsker og behov. Varme eller kalde retter, eller kanskje en kombinasjon? Årets julelunsjmeny består av mange spennende tapasretter, julewraps og risgrøt m.m. Stående buffet, fingermat eller bordservering – valget er ditt. Kan tilpasses som enkel visitt der leverandører og kunder er innom i løpet av dagen, eller som fullverdig lunsj. Se meny:

JULELUNSJ MENYER 

Spesialiteter og gryter

Dette er retter vi har et helt eget særpreg på, som ikke passer i større menyer, men står på egne ben til den rette anledningen. Kan gjerne serveres sammen med en passende dessert.

SPESIALITETER OG GRYTER

Asiatisk buffet

Dette er en buffet av satt sammen av autentiske asiatiske retter fra ulike land i midt Østen og Asia.
Buffeten består av type retter som Biryani, Potet Alodam, Geit Resala og Botisikhabab. Dette er buffet vi ar levet til høytiden Eid og en rekke brylluper.

ASIATISK BUFFET

Oktoberfest

Ekte oktoberfest-mat à la Det Gode Selskap, som grillede pigwigs, lammepølser, bratwurst, chillipølser, hjemmebakte pretzel-kringler, hjemmelaget surkål og sauerkraut, karridressing og deilige majoneser. Vi skreddersyr menyen tilpasset selskapet.

OKTOBERFEST MENY

Snitter og møtemat

Ved Cafe Bergen Havn servere vi lunsj hver dag og kan nå tilby tradisjonelle snitter, lunsjbrikke, bagetter og wraps Dette er menyer som passer godt til møte mat og enklere sammenkomster.

SNITTER OG MØTEMAT

LUNSJ OG TAPASBRIKKE

Kortreist Matopplevelse

Invitere til selskap med kortreist mat på menyen.  Vi setter sammen kortreiste spesialmenyer tilpasset deres ønsker og sesong.

Grillmenyer

Til våre grillmenyer henter vi det beste av råvarer fra våre leverandører. Kjøtt, fisk og skalldyr marineres i smaksrike og egenartede marinader. Tilbehør lages etter våre egne oppskrifter.

GRILLMENYER CATERING

SISTE NYHETER

Matdager på Akvariet i februar
Vi feirer februar med matdager på Akvariet. Invitere til en romantisk Valentines-date under havoverflaten, ta med mor på morsdagmiddag i Spiseriet, nyt 3-retters etter Tønes intimkonsert eller kjøp hjembakte fastelavnsboller. 6. februar: Servering av Bidos i Spiseriet 13: Februar: Morsdagsmeny i Spiseriet 14: februar: Valentinesmiddag i romantiske omgivelser (bestill innen 11. februar) 18. februar: Intimkonsert i Rotunden og 3-retters middag 27. februar: Fastelavnsboller serveres i Spiseriet og som take away
31.01.2022
Catering hele julen og nyttårshelgen
CATERING I JULEHELGEN  For å unngå permitteringer, samt spre litt ekstra matglede i en tid med restriksjoner, har vi besluttet å tilby catering også i julehelgen. Vi leverer julemat og tapas på både julaften, 1. og 2. juledag, i tillegg til i romjulen. Nyttårsaften tilbyr vi en 4- retters festmeny, i tillegg til tapasmiks. Vi setter stor pris på alle bestillinger. Med ønske om en fin førjulstid med gode matopplevelser.
17.12.2021
Vi er ny restaurantør på Akvariet
1. juni overtok vi ansvaret som restaurantør på Akvariet i Bergen. En av Bergens fineste attraksjoner, med spennende muligheter for lukkede selskaper, events m.m. Vi drifter restaurant, selskaps- og eventvirksomheten. Et uhyre spennende potensiale, med et godt grunnlag å bygge videre på.  Se mer om mulighetene som finnes her.
02.06.2021
Kunstner med kokkelue
Det vi driver med kan sammenlignes med musikk og kunst. Vi legger sjelen ned i å lage god mat og gjennomføre et bra arrangement. For oss handler det om at den maten og det selskapet vi lager skal være det beste de har fått. Det blir som når en musiker står på scenen og forbereder seg på å spille et stykke. Du gir alt for at det skal bli bra, og når du får gode tilbakemeldinger er det egentlig større enn pengene. Vi har blitt intervjuet, og i artikkelen "kunstner med kokkelue" får du litt mer kjennskap til bakgrunnen vår.
13.11.2019
Bergen Havn – romslige lokaler sentralt i Bergen
I et år med hjemmekontor og lite kontakt med kolleger, kan det være ekstra kjekt å samle de ansatte til en hyggelig stund før julen ringer inn. Nyt et godt måltid i trygge og stemningsfulle omgivelser og bygg den gode teamfølelsen. Vi har tilpasset oss smittevernsreglene slik at det skal være trygt å spise hos oss - uten at det går utover vår gode kvalitet.
01.10.2020
Take Away Lunsjkonsept – Cafe Bergen Havn
Lyst på en ekstra god lunsj i dag? Eller møtemat til bedriften? Cafe Bergen Havn har åpent for bestilling av take away lunsj gjennom vår online bestillingsportal Get Food.
04.03.2021
Det Gode Selskap leverer mat til Robin Hood Huset
Vi produserer næringsrike måltider til Robin Hood Huset etter donasjon fra publikum. På den måten kan vi hjelpe til i en krise. Lyst å bidra? Vipps kr 125,- til 601006. (Merk med "næringsrikt måltid") Etter en meget generøs donasjon, leverer vi 50 middager hver uke frem t.o.m juni 2021. Bidrar du, leverer vi flere måltider.
29.12.2020

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no