fbpx

Sesong og spesialmenyer

Sesong og spesialmenyer er et bredt utvalg av andre type menyer som Grillmeny, Julemenyer, Spesialmenyer, snitter og møtemat. Dette er menyer som er rettet mot spesielle sesonger og anledninger.

 

GRILLMENYER

 

Julemenyer

Julebord er en viktig begivenhet og julematen skal smake som om den var laget av bestemor, selv når den leveres som catering. Vi garanterer en god matopplevelse og har et stor utvalg i ulike menyer som kan velges. Alle våre retter lages fra grunn med gode norske råvarer, og mange hentes rett fra gårdproduksjon og fiskemottak. Vi sorterer og plukker kun råvarer fra øverste hylle.

JULEMENYER CATERING

Julelunsj

Vi ønsker å tilby en spennende, og annen type julelunsj, og har satt opp ulike retter og finger-mat som kan settes sammen etter ønsker og behov. Varme eller kalde retter, eller kanskje en kombinasjon? Årets julelunsjmeny består av mange spennende tapasretter, julewraps og risgrøt m.m. Stående buffet, fingermat eller bordservering – valget er ditt. Kan tilpasses som enkel visitt der leverandører og kunder er innom i løpet av dagen, eller som fullverdig lunsj.

JULELUNSJ MENYER

Spesialiteter og gryter

Dette er retter vi har et helt eget særpreg på, som ikke passer i større menyer, men står på egne ben til den rette anledningen. Kan gjerne serveres sammen med en passende dessert.

SPESIALITETER OG GRYTER

Asiatisk buffet

Dette er en buffet av satt sammen av autentiske asiatiske retter fra ulike land i midt Østen og Asia.
Buffeten består av type retter som Biryani, Potet Alodam, Geit Resala og Botisikhabab. Dette er buffet vi ar levet til høytiden Eid og en rekke brylluper.

Oktoberfest

Ekte oktoberfest-mat à la Det Gode Selskap, som grillede pigwigs, lammepølser, bratwurst, chillipølser, hjemmebakte pretzel-kringler, hjemmelaget surkål og sauerkraut, karridressing og deilige majoneser. Vi skreddersyr menyen tilpasset selskapet.

OKTOBERFEST MENY

Snitter og møtemat

Ved Cafe Bergen Havn servere vi lunsj hver dag og kan nå tilby tradisjonelle snitter, lunsjbrikke, bagetter og wraps Dette er menyer som passer godt til møte mat og enklere sammenkomster.

SNITTER OG MØTEMAT

LUNSJ OG TAPASBRIKKE

 

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no