fbpx

Sesong og spesialmenyer

Sesong og spesialmenyer er et bredt utvalg av andre type menyer som Grillmeny, Julemenyer, Spesialmenyer, snitter og møtemat. Dette er menyer som er rettet mot spesielle sesonger og anledninger.

Grillmenyer

Grillmat er en sommerfavoritt, og våre grillmenyer er designet for å gi deg en autentisk og smakfull opplevelse. Vi garanterer en matopplevelse som minner om sommerens beste grillfester, selv når maten leveres som catering. Vi har et bredt utvalg av ulike menyer som kan velges. Alle våre retter lages fra bunnen av med gode norske råvarer, og mange hentes direkte fra gårdproduksjon og lokale leverandører. Vi velger kun de beste råvarene for å sikre høy kvalitet og den beste smaken.

GRILLMENYER

Julemenyer

Julebord er en viktig begivenhet og julematen skal smake som om den var laget av bestemor, selv når den leveres som catering. Vi garanterer en god matopplevelse og har et stor utvalg i ulike menyer som kan velges. Alle våre retter lages fra grunn med gode norske råvarer, og mange hentes rett fra gårdproduksjon og fiskemottak. Vi sorterer og plukker kun råvarer fra øverste hylle.

JULEMENYER CATERING

Julelunsj

Vi ønsker å tilby en spennende, og annen type julelunsj, og har satt opp ulike retter og finger-mat som kan settes sammen etter ønsker og behov. Varme eller kalde retter, eller kanskje en kombinasjon? Årets julelunsjmeny består av mange spennende tapasretter, julewraps og risgrøt m.m. Stående buffet, fingermat eller bordservering – valget er ditt. Kan tilpasses som enkel visitt der leverandører og kunder er innom i løpet av dagen, eller som fullverdig lunsj.

JULELUNSJ MENYER

Spesialiteter og gryter

Dette er retter vi har et helt eget særpreg på, som ikke passer i større menyer, men står på egne ben til den rette anledningen. Kan gjerne serveres sammen med en passende dessert.

SPESIALITETER OG GRYTER

Snitter og møtemat

Ved Cafe Bergen Havn servere vi lunsj hver dag og kan nå tilby tradisjonelle snitter, lunsjbrikke, bagetter og wraps Dette er menyer som passer godt til møte mat og enklere sammenkomster.

SNITTER OG MØTEMAT

LUNSJ OG TAPASBRIKKE

 

Oktoberfest

Ekte oktoberfest-mat à la Det Gode Selskap, som grillede pigwigs, lammepølser, bratwurst, chillipølser, hjemmebakte pretzel-kringler, hjemmelaget surkål og sauerkraut, karridressing og deilige majoneser. Vi skreddersyr menyen tilpasset selskapet.

OKTOBERFEST MENY

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no