fbpx

Kvalitet i alle ledd

Masud og Gunnar møtte hverandre i 2001 og fant raskt tonen i forhold til mat. Vi jobbet sammen i flere prosjekter før Det Gode Selskap ble startet i 2006 og senere omdannet til AS i 2008. Det Gode Selskap legger hjertet og sjel i hver eneste matrett, og vår verdi er “garantist for gode matopplevelser” Vi skal aldri gå på akkord med kvalitet og er begge opptatt av norske råvarer og mattradisjoner. Vi la vekt på det norske og nordiske kjøkkenet, lenge før det ble et allmenkjent begrep. I vår utdannelse stod det franske kjøkkenet sentralt, og vi mikser gjerne denne erfaringen med norske tradisjoner, nye smaker og metoder, uten at det går på bekostning av den rene nordiske smaken.
For å kunne skape en god matopplevelse må det være kvalitet i alle ledd, også utenfor kjøkkenet. Vi har derfor stort fokus på den totale gjennomføringen og stille store krav til annet personell, servitører og underleverandører.
Vi liker store og nye utfordringer. I 2009 tok vi en stor utfordring som ligger noe på siden av vår ordinære drift. Konsert arrangør med Allan Jackson på Bergen Travpark. Vi solgte 22000 billetter og fikk terningkast 5 i BA og BT.

Gunnar Anthun

Daglig leder

Har jobbet i matbransjen siden han var 13 år. Gunnar er oppvokst på Voss og Vaksdal. Han fattet tidlig interesse for mat og laget ofte mat sammen med sine bestemødre, der han fikk være med på alt fra salting, tørking og røyking av kjøtt og fisk til å lage flatbrød og krotakling på eldfyrt takke. Han har fått norsk mattradisjon inn med morsmelken og bestemte seg for å bli kokk i en alder av 8 år. Han har jobbet flere steder før han ble kjøkkensjef i Forsvaret i en alder av 19 år og startet sin første restaurant før han var 25 år. I tillegg til utdannelse som kokk har Gunnar administrativ utdannelse innen økonomi og forpleining, og har gode kunnskap om vin til mat.

Masudur Rahman

Kjøkkensjef

Er opprinnelig fra Bangladesh. Han er utdannet kokk i Norge og har jobbet i bransjen i over 25 år. Han har god kjennskap til det norske og nordiske kjøkkenet, samtidig som han kan dra med seg elementer fra sitt tidligere hjemland/verdensregion, uten at dette går på bekostning av den rene nordiske smaken. Masudur har vært innom de fleste hoteller og restauranter i Bergen og jobbet med de beste kokkene. I 1997 vant han NM-Gull i sjømat og har vært kåret til årets viltkokk.

Send Oss en Melding

Bergen Havn, Jekteviksterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

post@detgodeselskap.no
99 64 24 54

Våre samarbeidspartnere

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no