Daglig leder
Har jobbet i matbransjen siden han var 13 år. Gunnar er oppvokst på Voss og Vaksdal. Han fattet tidlig interesse for mat og laget ofte mat sammen med sine bestemødre, der han fikk være med på alt fra salting, tørking og røyking av kjøtt og fisk til å lage flatbrød og krotakling på eldfyrt takke. Han har fått norsk mattradisjon inn med morsmelken og bestemte seg for å bli kokk i en alder av 8 år. Han har jobbet flere steder før han ble kjøkkensjef i Forsvaret i en alder av 19 år og startet sin første restaurant før han var 25 år. I tillegg til utdannelse som kokk har Gunnar administrativ utdannelse innen økonomi og forpleining, og har gode kunnskap om vin til mat.
Kjøkkensjef
Er opprinnelig fra Bangladesh. Han er utdannet kokk i Norge og har jobbet i bransjen i over 25 år. Han har god kjennskap til det norske og nordiske kjøkkenet, samtidig som han kan dra med seg elementer fra sitt tidligere hjemland/verdensregion, uten at dette går på bekostning av den rene nordiske smaken. Masudur har vært innom de fleste hoteller og restauranter i Bergen og jobbet med de beste kokkene. I 1997 vant han NM-Gull i sjømat og har vært kåret til årets viltkokk.
Bergen Havn, Jekteviksterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen