fbpx
Published : September 01, 2023

Julematen skal smake som bestemors

Det er den tiden på året igjen, der julebordsesongen nærmer seg. Uansett om du ønsker en enkelt feiring med mat levert på kontoret som catering, julebord i hjemlige omgivelser, i våre lokaler, eller et julebord med storslått underholdning, kan vi hjelpe. Vi skreddersyr det rette opplegget for din bedrift, og går aldri på akkord med kvaliteten. 

All mat lages fra bunnen av

Vi tilbereder all mat fra bunnen av. Her benyttes ingen halvfabrikat eller oppvarmingsteknikker. Vi håndplukker ferske kvalitetsvarer for den beste matopplevelsen.

Ribben skal ha knasende svor og tilbehør som fremhever smakene. Pinnekjøttet er av høyeste kvalitet fra Bønes Gårdsmat, og kålrotstappen er “hjemmelaget” av kokker som kan faget sitt. Et herlig buffetbord venter gjestene som er invitert til julebord, og her kan du smake av flere ulike godsaker.

Førsteklasses kvalitet – uansett størrelse på selskapet. La oss sørge for en hyggelig førjulskveld.

 

Julemenyer

Vi har et stort utvalg i julemenyer, fra julecocktails til mer eksklusive menyer. Et utvalg:

Julebuffet

Bordet inkluderer: Juleappertizere, svineribbe av Edelgris med tilbehør, pinnekjøtt fra Bønes Gårdsmat med tilbehør, lutefisk fra Lofoten med tilbehør, rimultekrem med multepure, hjemmelaget karamellpudding med cognackrem og karamellsaus. Leveres med kokk – minimum 20 personer.

Pinnekjøtt

Tørrsaltet og naturtørket pinnekjøtt fra Bønes Gårdsmat, servert med skikkelig kålrotstappe, pinnefett og kokte poteter.

Svineribbe

Svineribbe fra Edelgris med rødkål, svinesaus og kokte poteter

Julemiddag

Pinnekjøtt og julekorv fra Bønnes Gårdsmat med kålrotstappe og pinnefett. Svineribbe av Edel Gris med rødkål, svinesaus og kokte poteter

Se julemenyer her

 

Lokaler til julebordet eller catering i egne lokaler

  matdager på Akvariet

Avhold julebordet i en av våre lokaler, eller bestill julematen som catering. La oss sørge for maten og serveringen, og vær gjest på egen fest.

Akvariet

Bergens eneste møtested “under havoverflaten” med en uforglemmelig ramme rundt selskapet. Kombinere med opplevelser tett på dyrene, eller velg annen løsning. Vi legger vår sjel i matlagingen og sørger for en god matopplevelser. OBS: Vær rask om du ønsker julebordet ditt her i år.

Kapasitet: 14 – 400 personer

Se mer om Akvariet her

Se film fra julebord på Akvariet

Christinegaard

Hjemmekoselig, med fyr på peisen, i et lokale der Bergens historie formelig er brent inn i veggene. Et julebord ved Christinegaard Hovedgaard er nesten som å feire jul hos bestemor. Da er det viktig at maten smaker slik også.

Kapasitet: 10 – 60 personer.

 

Bergen Havn

Med sjøutsikt, romslige lokaliteter og førsteklasses julemat, er alt duket for et vellykket julebord. Her kan vi dekke opp et lekkert kongebord, eller flere småbord. Ta teamet med på en hyggelig førjulssamling i vannkanten – sentralt i Bergen.

Kapasitet: Opptil 200 personer

Se film fra selskap på Cafe Bergen Havn 

 

Se flere lokaler og les mer her

 

 

Avholde julebordet i egne lokaler?

Maten kan tilpasses og serveres både som stående buffet, fingermat eller som et sittende bordsett. Om dere ønsker mat som skal være tilgjengelig hele dagen, slik at leverandører, kunder og ansatte kan stikke innom for en hyggelig matbit, kan vi tilpasse til dette.

Vi er fleksibel og leverer den løsninger som passer dere best. Alltid med garanti om en god matopplevelse.

Kontakt oss

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no