Sesong og spesialmenyer

Sesong og spesialmenyer er et bredt utvalg av andre type menyer som Takeaway, Grillmeny, Julemenyer, Spesialmenyer, snitter og møtemat. Dette er menyer som er rettet mot spesielle sesonger og anledninger.

Grillmenyer

Til våre grillmenyer henter vi det beste av råvarer fra våre leverandører. Kjøtt, fisk og skalldyr marineres i smaksrike og egenartede marinader. Tilbehør lages etter våre egne oppskrifter.

GRILLMENYER CATERING

Take away menyer

Vi tilbyr nå take away menyer med bestilling fra 2 personer. Månedens grill og 8 retters tapas meny. Menyene lages ferdig med Det Gode Selskaps kvalitetsgaranti og leveres kald med instruksjon for enkel oppvarming før servering. Vi leverer ikke take away fra 2 personer i sommerukene – Følg med for spennende nyhet til høsten.

Julemenyer

Julebord er en viktig begivenhet og julematen skal smake som om den var laget av bestemor, selv når den leveres som catering. Vi garanterer en god matopplevelse og har et stor utvalg i ulike menyer som kan velges. Alle våre retter lages fra grunn med gode norske råvarer, og mange hentes rett fra gårdproduksjon og fiskemottak. Vi sorterer og plukker kun råvarer fra øverste hylle.

JULEMENYER CATERING

Julelunsj

Invitere til en lettere lunsj for arbeidstakere og kunder, eller servere en fullverdig lunsj. Vi tilbyr et stort utvalg av ulike retter og finger-mat som kan settes sammen etter ønsker og behov. Varme eller kalde retter, eller kanskje en kombinasjon? Vi leverer alt fra tapas, julewraps og risgrøt med mini-koldtbor til julemenyer. Stående buffet, fingermat eller bordservering – valget er ditt.

JULELUNSJ MENY CATERING

Spesialiteter og gryter

Dette er retter vi har et helt eget særpreg på, som ikke passer i større menyer, men står på egne ben til den rette anledningen. Kan gjerne serveres sammen med en passende dessert.

SPESIALITETER OG GRYTER

Asiatisk buffet

Dette er en buffet av satt sammen av autentiske asiatiske retter fra ulike land i midt Østen og Asia.
Buffeten består av type retter som Biryani, Potet Alodam, Geit Resala og Botisikhabab. Dette er buffet vi ar levet til høytiden Eid og en rekke brylluper.

ASIATISK BUFFET

Oktoberfest

Ekte oktoberfest-mat à la Det Gode Selskap, som grillede pigwigs, lammepølser, bratwurst, chillipølser, hjemmebakte pretzel-kringler, hjemmelaget surkål og sauerkraut, karridressing og deilige majoneser. Vi skreddersyr menyen tilpasset selskapet.

OKTOBERFEST MENY

Snitter og møtemat

Ved Cafe Bergen Havn servere vi lunsj hver dag og kan nå tilby tradisjonelle snitter, lunsjbrikke, bagetter og wraps Dette er menyer som passer godt til møte mat og enklere sammenkomster.

SNITTER OG MØTEMAT

Kortreist Matopplevelse

Invitere til selskap med kortreist mat på menyen.  Vi setter sammen kortreiste spesialmenyer tilpasset deres ønsker og sesong.

SISTE NYHETER

Take Away a la Det Gode Selskap
Når hele Norge stengte ned, var det nødvendig for oss å sette i verk strakstiltak. Resultatet ble «ukens take away» som har blitt tatt varmt imot. Vi er utrolig takknemlig for at våre kunder har benyttet seg av tjenesten. Og fortsetter med tilbudet av ukens tapas og ukens grillmeny. Minimumbestilling er 2 personer, og kan hentes på Bergen Havn, eller kjøres hjem til deg.
20.03.2020
Kunstner med kokkelue
Det vi driver med kan sammenlignes med musikk og kunst. Vi legger sjelen ned i å lage god mat og gjennomføre et bra arrangement. For oss handler det om at den maten og det selskapet vi lager skal være det beste de har fått. Det blir som når en musiker står på scenen og forbereder seg på å spille et stykke. Du gir alt for at det skal bli bra, og når du får gode tilbakemeldinger er det egentlig større enn pengene. Vi har blitt intervjuet, og i artikkelen "kunstner med kokkelue" får du litt mer kjennskap til bakgrunnen vår.
13.11.2019
Bergen Havn
13.11.2019

KONTAKT

Bergen Havn, Hurtigruteterminalen, Nøstegaten 30, 5010 Bergen

99 64 24 54

post@detgodeselskap.no